Dansk erhvervsklatring
Topkapning

           

Firmaet
TopkapningFældningbillig træfældningSikkerhedsbeskæring
BeskæringBrændesalgKlatreteknikGalleriForsikringLinks
 

Til Forsiden

På  dette billede ses en situation fra en simpel topkapning, af  2 store ahorntræer, i dette tilfælde, var det langt mere rentabelt at skære træerne ned ved klatring, idet der derved pr. dag spares 2-3000kr til liftleje, hvilket absolut ikke er uvæsentligt for den samlede pris. Ofte kan hele opgaven løses til det liften alene ville have kostet og det endda inklusiv opskæring til brænde

.

Dette billede viser topkapning, ved hjælp af lift, dette er selvfølgelig det nemmeste for den som udfører arbejdet, men da det ofte er umuligt overhovedet at skaffe adgang til en lift af passende størrelse, må den langt overvejende del af mine opgaver udføres ved hjælp af klatring. (se ovenfor samt nedenfor)

Nogle få opgaver er så store og tunge at det er rentabelt at anvende kran, dette stiller selvfølgelig særligt store krav til erfaring med specialfældning af store træer.

Vi tager os af oprydningen, medmindre kunden selv ønsker at rydde fældestedet, til opgaven anvendes en professionel flishugger fra NHS som tager grene op til 12,5 cm. vi spilder ikke tiden og kundens penge.

 

Vi entrerer med en af de bedste i branchen, når det drejer sig om Rodfræsning, det uanset om det drejer sig om store eller små opgaver, ligeledes fræses hæk og bambus let væk.

For tilbud kontakt:

Træplejer

Morten Petersen
Kirkerupvej 13
4200 Slagelse

Mobil
. +45 40458060
E-mail
. info@Dansk-erhvervsklatring.dk 
CVR-nr. 33977948
 

 

 

© www.dansk-erhvervsklatring.dk